TIOR

Ansambluri rezidentiale - noutatile DezvoltatorImobiliar.ro

Ansambluri rezidentiale - noutatile DezvoltatorImobiliar.roPortalul DezvoltatorImobiliar.ro îţi prezintă cele mai noi ansambluri rezidenţiale promovate: Laguna Residence, High Residence şi Golden Valley Residence!

Dacă eşti în căutarea unei case sau unui apartament nou, DezvoltatorImobiliar.ro este locul unde îţi vei găsi locuinţa mult dorită. Cu peste 1.500 de oferte de imobile din ţară, DezvoltatorImobiliar.ro adaugă constant ansambluri rezidenţiale noi, care completează periodic lista de tipuri de case şi apartamente disponibile. Vezi mai jos cele mai noi ansambluri rezidenţiale!

 

Laguna Residence – apartamente de 2, 3 şi 4 camere pe malul lacului

Ansamblul rezidenţial Laguna Residence se află în zona Floreasca, pe malul lacului şi cuprinde 268 apartamente. Complexul este amplasat în proximitatea tuturor facilităţilor de top din Floreasca, precum Promenada Mall, zona de cluburi şi restaurante, spaţii verzi (Parcul Verdi), baze sportive şi de agrement (Pescariu Sports & SPA; Club Moving).

Preţurile locuinţelor încep de la 117.000 euro (plus TVA), pentru apartamente de 3 camere, 84 mp utili şi ajung la 209.000 euro (plus TVA), pentru apartamente foarte spaţioase, de 4 camere, de 119 mp utili.

Mai multe informaţii poţi găsi pe pagina ansamblului rezidenţial Laguna Residence, de pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro.

High Residence – bloc cochet de 34 de apartamente, în zona Herăstrău – Şoseaua Nordului

Dacă îţi doreşti un apartament de lux, de 3 sau 4 camere într-una din cele mai bune zone ale Bucureştiului, atunci ansamblul rezidenţial High Residence poate fi ceea ce cauţi. Imobilul găzduieşte 34 de apartamente de 2, 3 şi 4 camere şi 55 locuri de parcare situate în garaj subteran, pe 2 niveluri. Atenţie însă: locuințele au fost vândut în proporţie de peste 80%, aşa că trebuie să te grăbeşti!

Vezi toate detaliile de care ai nevoie pe pagina ansamblului rezidenţial High Residence.

Golden Valley Residence – apartamente în Sibiu, pentru toate gusturile

Un alt ansamblu rezidenţial recent promovat de portalul DezvoltatorImobiliar.ro este Golden Valley Residence, din Sibiu. Complexul cuprinde până acum un bloc de locuinţe, complex vândut, şi un al doilea, format din 18 apartamente, care va fi livrat în august 2016.

Imobilele au terase spaţioase şi balcoane, sunt complet finisate, iar preţurile încep de la 47.900 euro (plus TVA), în cazul apartamentelor de 2 camere, 55 mp utili.

Descoperă întreaga ofertă pe pagina ansamblului rezidenţial Golden Valley Residence.

Elvila
TIOR

907.4 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI