TIOR

Ansambluri rezidentiale insolvente si in afara Bucurestiului

Ansambluri rezidentiale insolvente si in afara Bucurestiului2 ansambluri rezidenţiale din Piatra Neamţ sunt de vânzare, după ce lichidatorul proiectelor, Muşat & Asociaţii – Restructuring Insolvency S.P.R.L a decis acest lucru.

 

Cele 2 ansambluri rezidenţiale din Piatra Neamţ, care au fost scoase la vânzare se numesc Green Hills şi Montana. Primul dintre acestea are 4 blocuri de apartamente, de 10 etaje, iar celălalt se întinde pe aproape 17.000 mp.

 

Ansamblurile rezidenţiale Green Hills şi Montana sunt pe piaţă din anul 2008. Dezvoltatorul lor este compania Aura Europe, cu sediul în Luxemburg şi cu afaceri în Ungaria, Israel sau S.U.A.

 

De asemenea, pe lângă cele 2 ansambluri rezidenţiale din Piatra Neamţ, dezvoltatorul are în portofoliu şi centrele comerciale Galleria sau Năsăud Shopping Center, alături de GTC şi Giron.

 

La scurtă vreme după venirea crizei economice, Aura Europe a intrat în insolvenţă. De gestionarea proprietăţilor sale se ocupă Muşat & Asociaţii – Restructuring Insolvency S.P.R.L, companie specializată în insolvenţele complexurilor rezidenţiale.

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI