TIOR

Ansambluri rezidentiale Brasov – vezi oferta

Ansambluri rezidentiale in Brasov – vezi ofertaOferta de ansambluri rezidenţiale din Braşov este din ce în ce mai mare pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Descoperă ce locuinţe poţi găsi în ansambluri rezidenţiale din Braşov!

Numeroase ansambluri rezidenţiale din Braşov sunt prezente pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Preţurile locuinţelor noi din Braşov încep de la 24.500 euro, în cazul garsonierelor din complexul Sânpetru Residence, aflat în localitatea Sânpetru şi ajung la aproape 124.000 euro, pentru apartamente de 5 camere, în complexul Urban Residence, din cartierul braşovean Tractorul.

Ce ansambluri rezidenţiale din Braşov găsiţi pe DezvoltatorImobiliar.ro?

În afara ansamblurilor rezidenţiale Sânpetru Residence şi Urban Residence, pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro mai puteţi găsi următoarele ansambluri rezidenţiale din Braşov: Evocasa Viva (dezvoltat de către cunoscuta companie Adama, într-o zonă verde din cartierul Noua), Avantgarden 3 (cel mai mare complex rezidenţial din Braşov, care va găzdui peste 3.500 de locuinţe noi), Grynvest Residence (un proiect rezidenţial de dimensiuni mai mici, cu 3 blocuri de 74 apartamente), Alphaville 3 (ansamblu de 169 apartamente, în cartierul Răcădău, aproape de centrul municipiului), Imperial Residence, Dynamic Residence şi Safety Residence (3 ansambluri rezidenţiale, de dimensiuni diferite, dar toate în acelaşi cartier Tractorul), Maurer Residence (un alt mega-proiect rezidenţial, dezvoltat în cartierul Tractorul, de către constructorul ansamblului Avantgarden 3), CCI Residence (un imobil cochet, de 19 locuinţe) şi ANL Braşov, un complex construit din fondurile statului, prin intermediul ANL.

Vezi oferta de locuinţe din ansambluri rezidenţiale din Braşov

Pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro găseşti o oferta bogată de locuinţe din Braşov. Vezi întreaga listă de locuinţe noi din Braşov!

Rămâi conectat la portalul DezvoltatorImobiliar.ro şi descoperă noutăţile pieţei imobiliare din ţară, cât şi cele mai recente complexuri rezidenţiale promovate!  

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI