TIOR

Ansambluri rezidentiale Grozavesti – oferta DezvoltatorImobiliar.ro!

Ansambluri rezidentiale Grozavesti – oferta DezvoltatorImobiliar.ro!Dacă eşti interesat de locuinţe noi în ansambluri rezidenţiale din Grozăveşti, portalul DezvoltatorImobiliar.ro îţi oferă o mulţime de variante de apartamente de vânzare. Preţurile imobilelor din ansambluri rezidenţiale din Grozăveşti încep de la 43.900 euro (plus TVA). Vezi mai jos lista de oferte pe care o poţi găsi pe DezvoltatorImobiliar.ro!

Politehnica Park Residence – locuinţe în Grozăveşti de la 43.900 euro

O soluţie excelentă pentru cei care vor un studio sau un apartament de 2 camere într-un ansamblu rezidenţial din Grozăveşti este proiectul Politehnica Park Residence, aflat pe strada Economu Cezărescu. Complexul este format din 4 blocuri de apartamente, de câte 7 etaje. Suprafeţele locuinţelor se încadrează între 31 şi 58 mp, iar preţurile încep de la 43.900 euro, pentru un studio de 35 mp utili.

Punctele de atracţie pentru ansamblul Politehnica Park Residence, ca de altfel pentru majoritatea proiectelor rezidenţiale din Grozăveşti, sunt centrul comercial AFI Palace Cotroceni, Universitatea Politehnică, ANEFS, Facultatea de Medicină, Spitalul Universitar, Grădina Botanică, Opera Naţională dar şi numeroase şcoli, grădiniţe, cafenele şi restaurante.

Tot pe strada Economu Cezărescu este amplasat şi ansamblul rezidenţial Grozăveşti Apartments. Proiectul imobiliar este format dintr-un bloc dotat cu lift şi locuri de parcare exterioare, cu regim de înălţime D + P + 7 E, ce include 18 apartamente de 3 camere (doar câte 2 apartamente pe etaj). Locuinţele se predau la cheie şi dispun de finisaje de cea mai bună calitate.

Grozăveşti Residence şi Onix Residence – ansambluri rezidenţiale în Grozăveşti, pe Splaiul Independenţei

Dacă vrei să cumperi un apartament nou în zona semicentrală a Bucureştiului şi te-ai orientat către un complex rezidenţial din Grozăveşti, atunci poţi alege ansamblurile Grozăveşti Residence şi Onix Residence. Ambele sunt situate pe Splaiul Independenţei şi ambele oferă la vânzare câteva sute de apartamente, din care să-ţi alegi locuinţa preferată!

Elvila
TIOR

907.34 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI