TIOR

Ansambluri rezidentiale Ghencea – un nou jucator pe piata

Ansambluri rezidentiale Ghencea – un nou jucator pe piataAnsamblurile rezidenţiale din Ghencea stârnesc atenţia investitorilor imobiliari. Compania Dimri International a reluat lucrările la 11 blocuri de apartamente din Ghencea. 11 imobile vor fi construite în acest cartier bucureştean.

 

1.045 de apartamente noi, într-un nou ansamblu rezidenţial din Ghencea. Aşa sună proiectul Dimri International, care avea în plan să construiască acest complex încă dinaintea crizei economice. În cele din urmă, la mulţi ani distanţă, investitorii au reluat lucrările, aşa că cele 11 blocuri de locuinţe din Ghencea, care vor fi reunite sub numele Dimri West Towers, vor fi livrate. Fiecare bloc va avea 95 de apartamente.

 

Conform economica.net, în ansamblul rezidenţial din Ghencea vor fi la vânzare doar apartamente de 2 camere, la preţuri de Prima Casă.

 

Filmul evenimentelor Dimri West Towers

 

Dimri International cumpără, chiar înaintea crizei economice, terenuri de 35 milioane euro, în Ploieşti şi Bucureşti. Compania intenţiona să construiască 5.600 de apartamente noi, din care cea mai mare parte în Ghencea, dar şi în Pipera şi în Ploieşti. Doar investiţia în Dimri West Towers era stabilită la 400 milioane euro.

 

Mai multe bănci, printre care şi Leumi Bank, au discutat despre posiblitatea finanţării proiectelor.

 

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI