TIOR

Ansambluri rezidentiale Dristor – oferta DezvoltatorImobiliar.ro

Ansambluri rezidentiale Dristor - oferta DezvoltatorImobiliar.roCauţi un apartament nou în ansambluri rezidenţiale din Dristor? Oferta de ansambluri rezidenţiale din Dristor este foarte bogată pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Toate locuinţele au comision zero la vânzare!

Zona Dristor este una în continuă dezvoltare din punct de vedere rezidenţial. Locuinţele din Dristor au preţuri de vânzare corecte, având în vedere poziţionarea excelentă. Mai jos îţi prezentăm oferta de apartamente din ansambluri rezidenţiale din Dristor, prezen pe DezvoltatorImobiliar.ro.

Dristor Residence – garsoniere de la 51.000 euro!

Ansamblul rezidenţial Dristor Residence cuprinde 82 locuinţe noi (garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere şi apartamente de 4 camere), la preţuri începând cu 51.000 euro (plus TVA).

Complexul rezidenţial din Dristor se află în vecinătatea a numeroase supermarket-uri şi centre comerciale mari (Auchan, Billa, Kaufland, Mall Vitan), dar şi spaţii verzi extinse (Parcul IOR). Staţia de metrou Dristor, dar şi mijloacele de transport în comun RATB (tramvaie (1, 15, 17, 19, 23, 27 şi 50), troleibuze (70, 79, 92) şi autobuze (133, 135 şi 634) fac legătura cu toate zonele Bucureştiului.

Apartamentele se predau complet finisate.

Dristor Park – toate facilităţile de care ai nevoie

Un alt ansamblu rezidenţial a cărui ofertă o găseşti pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro este Dristor Park. Acesta se află pe strada Marius Emanoil Buteica, la doar 100 metri de Hipermarketul Kaufland Dristor şi la mai puţin de 10 minute de mers cu maşina de supermarketul Auchan Vitan şi hipermarketul Cora Sun Plaza. De asemenea, complexul rezidenţial se regăseşte în proximitatea parcului IOR şi a centrul comercial Bucureşti Mall.

Complexul se află în acelaşi timp amplasat la mai puţin de 10 minute de mers pe jos de instituţii de învăţământ preşcolar, şcolar şi liceal, cum ar fi: Grădiniţele de stat nr. 155 şi 239, Şcolile Gimnaziale de stat nr. 80 şi 84, Şcoala Gimnazială de stat Mihai Botez, Liceul Internaţional de Informatică Bucureşti (privat), Grădiniţă, Şcoală Primară şi After School Just4Kids.

Locatarii din ansamblul rezidenţial din Dristor vor beneficia de locuri de parcare supraterane şi subterane pentru fiecare apartament din ansamblu, de spaţii verzi în incinta complexului, iar blocurile vor fi dotate cu interfoane şi lifturi hidraulice de ultimă generaţie.

Preţurile încep de la 67.500 euro (plus TVA), pentru apartamente de 2 camere.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI