Ansambluri rezidentiale din zona Titan cu priza la public

22-05-2015 / Blog rezidential

Ansambluri rezidentiale din zona Titan cu priza la publicOfertele de apartamente din ansambluri rezidenţiale din zona Titan, din Bucureşti, se înmulţesc constant. Tot mai mulţi bucureşteni caută locuinţe în ansambluri rezidenţiale din zona Titan datorită apropierii de staţiile de metrou din cartier (Nicolae Grigorescu, Titan, 1 Decembrie etc...), numeroaselor centre comerciale deschise în proximitate şi a zonelor verzi extinse.

 

Ansamblurile rezidenţiale din zona Titan oferă apartamente la preţuri excelente, în condiţiile în care finisajele şi dotările locuinţelor sunt de calitate foarte bună. Printre cele mai căutate ansambluri rezidenţiale din zona Titan menţionăm Titan Trapezului Residence, Ansamblul Rezidenţial Gura Siriului, Evocasa Armonia, Evocasa Optima, Edenia Titan sau Nicolae Grigorescu Residence.

 

Interesul pentru zona Titan a apărut o dată cu dezvoltările grupului Adama, care a construit ansamblurile sub brandul Evocasa şi a continuat cu investiţii de diverse dimensiuni, cu capital propriu sau cu finanţări bancare. În prezent, oferta de ansambluri rezidenţiale din zona Titan depăşeşte câteva zeci de proiecte construite.

 

Cât costă o locuinţă în ansambluri rezidenţiale din zona Titan?

 

Locuinţele din ansambluri rezidenţiale din zona Titan se apropie de preţurile pe care le găsim în sudul Bucureştiului. Spre exemplu, cele mai accesibile garsoniere pe care le puteţi găsi pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro pot fi cumpărate pentru doar 19.000 euro, în complexul rezidenţial Titan Trapezului Residence. Garsonierele au 29 mp utili, sunt finisate la cheie şi racordate la toate utilităţile oraşului.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.