TIOR

Ansambluri rezidentiale din zona Drumul Taberei – unde se construieste

Ansambluri rezidentiale din zona Drumul Taberei – unde se construiesteInteresul bucureştenilor pentru locuinţe noi din ansambluri rezidenţiale din zona Drumul Taberei este în creştere şi în consecinţă tot mai multe ansambluri rezidenţiale din zona Drumul Taberei sunt livrate de către dezvoltatori.

 

Ansamblurile rezidenţiale din zona Drumul Taberei sunt opţiuni luate în seama de către bucureştenii care fie locuiesc în cartierul din vestul oraşului, în blocuri vechi, fie sunt interesaţi de locuinţe noi, la preţuri decente.

 

De altfel, pe aceste 2 lucruri mizează în special dezvoltatorii. Într-un interviu acordat DezvoltatorImobiliar.ro, Antoanela Comşa, directorul Gran Via România (constructorul proiectului rezidenţial Timişoara 58 Apartments, din drumul Taberei, pe Bulevardul Timişoara), declara că publicul vizat sunt chiar locuitorii din cartier, care doresc un upgrade de la o locuinţă veche la una nouă. Se pare că strategia companiei a dat roade, întrucât primul bloc din complexul Timişoara 58 este aproape vândut, iar vânzările pentru cel de-al doilea imobil au început foarte bine, potrivit declaraţiilor doamnei Comşa.

 

De asemenea, un alt ansamblu rezidenţial din zona Drumul Taberei, Moineşti Residence, promovează locuinţe la preţuri excelente şi are rezultate pe măsură. Pentru un apartament de 2 camere, de aproape 50 mp, plăteşti puţin peste 40.000 euro, iar preţul unui apartament de 3 camere, de 65 mp, nu depăşeşte 60.000 euro. Moineşti Residence este un ansamblu rezidenţial din zona Drumul Taberei, din apropiere de staţia Gorjului, care va oferi 12 apartamente noi, de 2 şi 3 camere (dintre care 4 au fost deja rezervate). Termenul de finalizare al proiectului este a doua parte a anului 2015.

 

Pretenţiile dezvoltatorilor imobiliari care construiesc ansambluri rezidenţiale în zona Drumul Taberei nu sunt deloc mari, având în vedere locaţia bună, finisajele şi dotările locuinţelor, dar şi faptul că apartamentele sunt noi. Sigur că preţurile sunt mai ridicate decât cele din sudul Bucureştiului, însă şi locaţia complexurilor din Drumul Taberei, mai în oraş, contribuie la acest factor. De altfel, aria de răspândire pentru ansamblurile rezidenţiale din zona Drumul Taberei se întinde până la graniţa cu cartierul Militari, unde deja preţurile încep să scadă.

 

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI