TIOR

Ansambluri rezidentiale din Cluj - noutatile DezvoltatorImobiliar.ro

Ansambluri rezidentiale din Cluj - noutatile DezvoltatorImobiliar.roPortalul DezvoltatorImobiliar.ro îți prezintă cele mai noi ansambluri rezidențiale din Cluj- Napoca: Sophia Residence, NeoPark și Gimarom.

Îți cauți o casă sau un apartament nou? DezvoltatorImobiliar.ro este locul unde îți poți găsi locuința mult visată. Pe lângă cele peste 200 de ansambluri rezidențiale din toată țara, DezvoltatorImobiliar.ro adaugă constant noi oferte pentru a-i da posibilitatea vizitatorului să aleagă dintr-o gamă variată de case și apartamente. Vezi mai jos cele mai noi ansambluri rezidențiale din Cluj!

Sophia Residence – o comunitate aproape de centrul Clujului

Ansamblul Sophia Residence este localizat la 3.6 km față de centrul orașului, cum ar fi Piața Unirii. Ansamblul se întinde pe o suprafaţă de 25.000 mp şi cuprinde 5 imobile. Sophia Residence oferă o plajă largă de opţiuni: apartamente cu 1, 2, 3 şi 4 camere. Familiile care aleg ansamblul Sophia Residence beneficiază de certificare energetică Breeam, cu avantaje fiscale, reducere 50% din impozit și un consum redus de energie. Mai mult, cumpărătorii beneficiază de teren de sport, zonă de relaxare și sală de fitness. Mai multe informații poți găsi pe pagina Ansamblului Sophia Residence, de pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro

NeoPark – oaza de liniște departe de agitația urbană

Ansamblul rezidențial NeoPark se află în Cluj-Napoca în cartierul Borhanci. Complexul este format din 5 imobile totalizând 88 de apartamente, de două camere. În vecinătate există și o apă curgătoare, lângă zona de promenadă şi relaxare. Spațiile comerciale din incintă oferă majoritatea facilităților pentru riverani. Vezi mai multe detalii pe pagina Ansamblul rezidențial NeoPark.

Gimarom Residence – locuința din centrul Clujului

Ansamblul rezidențial Gimarom Residence se află în apropiere de centrul istoric al orașului Cluj-Napoca, într-o zonă excelentă, în vecinătatea Centrului Comercial Iulius Mall. Complexul imobiliar cuprinde garsoniere, apartamente de 2 camere, apartamente de 3 camere și penthouse-uri. Locatarii beneficiază de parcare subterană, supravegheată cu cameră video, boxe la subsol, teren de joacă pentru copii, iar complexul este păzit în permanență. Vrei să afli mai mult despre Gimarom? Intră pe pagina Ansamblului rezidențial Gimarom de pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro.

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI