TIOR

Ansambluri rezidentiale din Baneasa – oferta DezvoltatorImobiliar.ro

Ansambluri RezidentialCauţi un apartament nou în ansamblurile rezidențiale din Băneasa? Oferta de ansambluri rezidenţiale din Băneasa este foarte bogată pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Toate locuinţele au comision zero la vânzare! 

Zona Băneasa este una dintre cele mai căutate din București, mai ales de cei care au un loc de muncă în zona de nord a Capitalei. Mai jos îţi prezentăm oferta de apartamente din ansambluri rezidenţiale din Băneasa, prezentă pe DezvoltatorImobiliar.ro.

Valletta Residence – apartamente de la 61.500 de euro!

Valletta Residence este un ansamblu rezidențial din Băneasa, aflat pe Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești. Ansamblul rezidențial este format din 6 blocuri moderne, cu 182 de apartamente (de 2, 3 și 4 camere). Clienții au acces la 33 de locuri de parcare supraterane și 153 de locuri subterane, iar paza este asigurată 24 din 24 de ore. Un alt avantaj al ansamblului rezidențial este apropierea de stația de metrou Străulești, care va fi inaugurată în scurt timp.

Park Residences 5 – liniște de pe malul lacului

Ansamblul rezidențial Park Residences 5 se află în Nordul Bucureștiului, în zona Băneasa, în apropiere de Lacul Grivița. Sunt 160 de apartamente în complex, disponibile fiind cu 1, 2, 3 și 4 camere, împărțite în 4 corpuri de clădire, ficare având câte 2 scări. Complexul este finalizat, peste 70% din apartamente fiind deja vândute. Modalitățile de plată la achiziționarea locuinșei în Park Residences pot fi: credit imobliar, credit Prima Casa sau credit ipotecar.

FeliCity Residence – natura lânga casa ta

Ansamblul rezidențial FeliCity Residence oferă apartamente de 2, 3 și 4 camere, la prețuri excelente și cu dotări și finisaje de calitate. Complexul rezidențial se află în apropiere de Pădurea Băneasa, într-o zonă verde. Amplasarea proiectului, în vecinătatea centrului comercial Băneasa Shopping Center și a pădurii Băneasa, dar și legătura facilă cu zona de birouri din Pipera sau accesul rapid și direct către munte (Șoseaua București-Ploiești) oferă ansamblului rezidențial FeliCity un nivel sporit de atractivitate, iar prețurile pornesc de la 52.500 de euro.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI