TIOR

Ansambluri rezidentiale Brasov – locuinte de la 24.500 euro!

Ansambluri rezidentiale Brasov – locuinte de la 24.500 euro!În oferta de ansambluri rezidenţiale din Braşov, de pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro, găseşti locuinţe la preţuri excelente, începând cu 24.500 euro. Află totul despre ce tipuri de case şi apartamente ai la dispoziţie în ansambluri rezidenţiale din Braşov, pe cel mai mare portal cu oferte imobiliare din ţară, DezvoltatorImobiliar.ro!

Dacă vrei să-ţi cumperi o locuinţă în ansambluri rezidenţiale din Braşov, DezvoltatorImobiliar.ro este cel mai bun loc unde să cauţi. Cele mai accesibile apartamente au preţuri de vânzare de la 24.500 euro (garsoniere, de 34 mp utili, în complexul Sânpetru Residence, din localitatea Sânpetru). De altfel, ansamblul rezidenţial Sânpetru Residence este unul dintre cele mai frumoase proiecte imobiliare din Braşov. Localizat la poalele Rezervaţiei Naturale Lempeș, complexul găzduieşte deja câteva sute de locuinţe, iar facilităţile pentru locatari sunt nelipsite.

Pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro găseşti şi cel mai mare ansamblu rezidenţial din Braşov, Avantgarden3. Aici preţurile locuinţelor încep de la 28.000 euro (garsoniere, de 36 mp utili) şi ajung la 62.000 euro (duplexuri de 3 camere, 77 mp utili). 1.670 de locuinţe sunt deja finalizate în Avantgarden3, iar până în anul 2018 vor mai fi construite încă aproximativ 1.800 unităţi.

Evocasa Viva este proiectul rezidenţial construit de către cunoscutul devoltator imobiliar Adama în Braşov. Ansamblul beneficiază de o localizare excelentă, oferind o privelişte deosebită asupra munţilor şi a Lacului Noua. Complexul găzduieşte apartamente de 2 camere şi apartamente de 3 camere.

În lista de ansambluri rezidenţiale din Braşov prezente pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro este disponibil şi un proiect construit de către ANL, la intersecţia dintre Strada Bulevardul Gării cu Strada Hărmanului. Apartamentele, care pot fi cumpărate prin programul Locuinţe prin credit ipotecar, au preţuri de vânzare de la 28.000 euro.

Printre alte ansambluri rezidenţiale din Braşov disponibile pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro sunt şi Urban Residence, Grynvest Residence, Imperial Residence, CCI Residence, Alphaville Trei, Safety Residence, Dynamic Residence sau Maurer Residence.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI