TIOR

Ansambluri rezidentiale Baneasa – 900 apartamente noi in Greenfield

Ansambluri rezidentiale Baneasa – 900 apartamente noi in GreenfieldDezvoltatorul imobiliar Impact intenţionează să îmbogăţească oferta de locuinţe noi din ansambluri rezidenţiale din Băneasa construind aproape 900 de apartamente în complexul Greenfield.

Anul acesta dezvoltatorul imobiliar Impact va finaliza 420 de apartamente noi în proiectul rezidenţial din Băneasa, Greenfield. De asemenea, dezvoltatorul are în plan să ridice alte 39 de blocuri noi în complexul rezidenţial din Nordul Capitalei, care vor însuma 888 locuinţe, potrivit economica.net.

"Construcţiile care demarează în cursul acestui an au fost planificate ca urmare a cererii. Având în vedere proporţia echilibrată de clienţi, care achiziţionează o locuinţă prin programul Prima Casă, credit ipotecar şi plata cash, estimăm că activităţile viitoare ale companiei nu vor fi afectate", au spus oficialii companiei Impact.

Potrivit informaţiilor, documentaţia pentru cele aproape 900 de apartamente noi este pregătită.

Vezi întreaga ofertă de ansambluri rezidenţiale din Băneasa, disponibilă pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro.

Apartamente noi şi în Sectorul 6 al Bucureştiului

Un alt ansamblu rezidenţial în expansiune este Gran Via Park, un proiect aflat la graniţa cartierelor Militari şi Drumul Taberei, tot în capitală. Datorită vânzărilor excelente şi a cererii mari, dezvoltatorul anunţă că va începe lucrările la un nou bloc, chiar din acest an.

Creşterea avansurilor la creditele de locuinţe nu sperie dezvoltatorii

Aşadar, din cele 2 exemple menţionate mai sus, dar şi datorită altor numeroase proiecte rezidenţiale începute în acest an sau care vor fi începute curând, putem trage o concluzie: dezvoltatorii imobiliari au încredere în potenţialul economic al românilor, chiar dacă băncile pun presiune uriaşă, prin creşterile avansurilor la credite. Continuarea programului Prima Casă pare să fie motorul principal al pieţei rezidenţiale din România.

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI