Ansamblul Tineretului Park Residence a scumpit apartamentele

09-12-2015 / Blog rezidential

Ansamblul Tineretului Park Residence a scumpit apartamenteleDezvoltatorul american Rockfeller a scumpit apartamentele din ansamblul rezidenţial Tineretului Park Residence, cu toate că primul bloc al complexului este încă nefinalizat. Preţul locuinţelor este de 1.430 euro/mp construit.

 

Ansamblul rezidenţial Tineretului Park Residence, aflat chiar lângă Parcul Tineretului, din Bucureşti, are apartamente mai scumpe faţă de jumătatea anului 2015. Dezvoltatorul Rockfeller, care construieşte proiectul în colaborare cu RPF Development, a urcat preţurile cu 15%, de la 1.250 euro/mp construit la 1.430 euro/mp construit.

 

Primul bloc din Tineretului Park Residence, vândut în proporţie de 65%

 

Cu jumătate de an înainte de livrarea primului bloc al complexului rezidenţial din Tineretului, Rockfeller a vândut 65% din cele 95 de apartamente disponibile. „Am început să vindem în Tineretului cu 1.250 euro/mp construit, plus TVA, iar în ultimele şase luni am crescut preţul la 1.430 euro/mp, pe fondul cererii şi al amplasamentului. Al doilea bloc îl vom începe când îl vom finaliza pe primul”, au declarat reprezentanţii dezvoltatorului.

 

Vitan Residence 2 este celălalt ansamblu rezidenţial construit de către Rockfeller şi RPF Development. Din cele 241 de apartamente din Vitan livrate, 237 sunt ocupate. În perioada următoare, dezvoltatorul va începe să lucreze la o nouă fază a proiectului, care va aduce pe piaţă alte 291 de apartamente.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.