TIOR

Ansamblul rezidential Style Residence 2, modernitate si siguranta

Ansamblul rezidential Style Residence 2, modernitate si sigurantaAnsamblul rezidențial Style Residence 2 este situat în partea de vest a Bucureștiului, chiar în spatele Metro Militari. Complexul dispune de 77 de apartamente noi, ce se remarcă prin modernitatea finisajelor și prin siguranța construcției.

 

Care sunt facilitățile ansamblului rezidențial Style Residence 2? Locatarii acestuia se pot bucura de spații verzi, locuri de joacă pentru cei mici și de părcarile subterane și supraterane din ansamblu. Deoarece se află intr-o zona foarte importantă a Bucureștiului, aceștia au acces la săli de fitness, restaurante, terase, clinici medicale, grădinițe sau școli. De asemenea, în apropiere se află stațiile de autobuz 138 și 178, care fac legătura cu Bucureștiul.

 

Cele 77 de apartamente noi din ansamblul rezidențial Style Residence 2 au finisaje și dotări moderne. Băile, bucătăriile și holurile apartamentelor sunt dotate cu plăci ceramice de lux, ușile de intrare sunt antiefracție și există centrale individuale și calorifere pentru încălzire. Mai mult decât atât, finisajele exterioare sunt realizate cu vopsea texturată.

 

În ceea ce privește siguranța ansamblului, aceasta nu poate fi pusă la îndoială. Sistemul constructiv este în cadre de beton, iar diafragmele, stâlpii, planșeele și pereții sunt din beton armat. Radierul este de tip general. Compartimentările interioare și exterioare sunt din cărămidă.

 

De ce să alegi să te muți în ansamblul rezidențial Style Residence 2? Motivele sunt numeroase. Apartamentele sunt foarte spațioase, raportul calitate-preț este unul dintre cele mai bune, iar finisajele și dotările locuințelor sunt foarte moderne. De asemenea, în ansamblul rezidențial Style Residence 2 te vei putea bucura de spații verzi, alei pietonale, iar copiii tai au acces la locuri de joacă speciale pentru ei. Nu în ultimul rând, centrul comercial Militari se află la doar 100 de metri de ansamblu, așa că îți va fi foarte ușor să te aprovizionezi cu cele necesare, oricând dorești.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Militari!

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI