TIOR

Ansamblul rezidential Silver Mountain se vinde, dar in aprilie

Ansamblul rezidential Silver Mountain se vinde, dar in aprilieAnsamblul rezidenţial Silver Mountain, din Poiana Braşov, va fi scos la vânzare, însă nu în martie, cum era preconizat, ci în aprilie. Valoarea proiectului rezidenţial este de peste 50 de milioane de euro.

 

Euroinsol, administratorul judiciar pentru ansamblul rezidenţial Silver Mountain, a anunţat că licitaţia pentru vânzarea acestuia a fost amânată pentru luna aprilie 2014. În total, vor fi scoase la vânzare 153 de apartamente noi din complexul din Poiana Braşov, dar şi 20 de hectare de teren, toate în valoare de 53 de milioane de euro.

 

Compania care s-a ocupat de construcţia ansamblului rezidenţial Silver Mountain, INR Management Real Estate, a intrat în insolvenţă în 2013, după ce, cu 5 ani în urmă începuse lucrările la complexul din Poiana Braşov. Ansamblul se dorea să fie unul dintre cele mai mari proiecte imobiliare din România, investiţiile iniţiale fiind estimate la peste 300 de milioane de euro. Problemele au apărut atunci când cel mai important acționar, Dan Fisher, a murit, iar fondurile au scăzut dramatic.

 

Complexul rezidenţial Silver Mountain urma să aibă numai puţin de 5 faze de construcţie. Dezvoltatorul plănuia să realizeze 1.200 de locuinţe de vacanţă, peste 200 de camere de hotel şi mai multe facilităţi, precum restaurant, săli de conferinţă, sală de fitness, SPA şi club.

Elvila
TIOR

907.43 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI