TIOR

Ansamblul rezidential Novicio Residence, din Prahova, scos la licitatie

Ansamblul rezidential Novicio Residence, din Prahova, scos la licitatieCasele şi apartamentele din ansamblul rezidenţial Novicio Residence, din Prahova, au fost scoase la licitaţie. Dezvoltatorul imobiliar al complexului, compania Novicio Investments, din satul Tantareni, localitatea Blejoi, judeţul Prahova, scoate la vânzare prin licitaţie 5 vile şi 12 apartamente, alături de 12 boxe, un spaţiu comercial şi o sală de fitness, scrie arenaconstruct.ro.

 

Deoarece compania Novicio Investments se află în plin proces de reorganizare, s-a hotărât scoaterea la licitaţie a locuinţelor rămase în proiectul Novicio Residence. Este vorba despre 17 locuinţe: 5 case şi 12 apartamente. De asemenea, dezvoltatorul imobiliar va scoate la licitaţie şi 12 boxe, un spaţiu comercial şi o sală de fitness.

 

Ansamblul rezidenţial Novicio Residence se află în Prahova, localitatea Blejoi, satul Tantareni. Complexul este format din 30 de vile şi 2 blocuri de apartamente, în care sunt construite 12 apartamente de lux.

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI