TIOR

Ansamblul rezidential Ibiza Sol, ocupat in proportie de aproximativ 30%

Ansamblul rezidential Ibiza Sol, ocupat in proportie de aproximativ 30%Ansamblul rezidențial Ibiza Sol, din București, este ocupat în proporție de aproximativ 30%. Din cele 304 de apartamente noi cu 3 si 4 camere, 93 sunt deja locuite. Complexul este situat la 200 de metri de pădurea Băneasa, în apropiere de Grădina Zoologică, de British School și Școala Americană, dar și de centrele comerciale Băneasa Mall și Carrefour Feeria. De asemenea, autostrada București-Ploiești și aeroportul Henri Coandă se află la o distanță mică.

 

Ansamblul rezidențial Ibiza Sol se întinde pe un teren de 12.000 mp. Ca facilități, aici se pot găsi piscine cu Jacuzzi, un spa cu saună, o sală de fitness, un teren de minigolf, dar și loc de joacă pentru cei mici.

 

Din oferta complexului din București se numără apartamente noi cu 3 și 4 camere. Imobilele cu 3 camere pot fi cumpărate la prețuri pornind de la 109.000 euro (cele la mansardă, de 84 mp utili). Pentru locuințele cu 3 camere de 115 mp utili, clienții trebuie să achite 129.000 de euro. Apartamentele noi de 4 camere sunt disponibile la prețul de 149.000 de euro și au 122 mp utili. Prețurile locuințelor include TVA.

 

Unitățile locative beneficiază de centrale termice, aer condiționat și șemineu în living și de bucatărie mobilată și parțial utilată. Casa scării este placată cu marmură și are balustrade de inox, iar accesul se face pe porți acționate cu telecomanda. De asemenea, compartimentarea interioară a încăperilor este realizată din vată minerală și din placaj de rigips, dublu.

 

Pe 18 si 19 mai 2013, ansamblul rezidențial din București, Ibiza Sol, a fost deschis vizitatorilor, între orele 10 si 14. Aceștia au putut viziona apartamentele noi, dar si facilitățile complexului.

 

Ibiza Sol a fost construit de către spaniolii de la Ibiza House. Aceștia mai au în portofoliu alte proiecte rezidențiale din București: Ibiza Club, Ibiza Golf and Light, Ibiza Golf și Ibiza Residential.

 

Vezi oferta de ansambluri rezidențiale din Băneasa!

Sursa foto: ibizasolresidence.ro

Elvila
TIOR

903.71 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI