TIOR

Ansamblul rezidential Grunwald, calitate germana in Timisoara

Ansamblul rezidential Grunwald, calitate germana in TimisoaraAnsamblul rezidențial Grunwald, este situat la 10 minute de centrul Timișoarei, pe Calea Lugojului, una dintre cele mai cunoscute artere din oraș. Complexul este realizat la standarde de calitate foarte ridicate și cuprinde atât apartamente noi cu 2 și 3 camere, cât și case cu 3, 4 și 5 camere. În total, aici sunt 65 de imobile. Toate unitățile beneficiază de utilități funcționale 100%, precum apa curentă, gazul, electricitatea, telefonul, Internetul și cablul TV. Potrivit lui Viorel Miron, dezvoltatorul proiectului Grunwald, ansamblul timișorean reprezintă un concept proaspăt pe piața imobiliară locală, care îmbină calitatea germană cu savoarea românească.

 

Complexul rezidențial din Timișoara este ocupat în proporție de 75%. În prezent, apartamentele au fost vândute, urmând ca în luna septembrie 2013 să se construiască o vilă cu imobile de 2 camere, iar în anul 2014 o alta, cu apartamente noi de 3 camere.

 

Disponibile rămân casele cu 3, 4 și 5 camere. Cele cu 3 camere au o suprafață utilă de 98 mp, un teren de 242 de mp și se pot achiziționa pentru 91.900 euro (preț la cheie). Casele cu 4 camere fără garaj dispun de 119 mp utili, 242 mp de teren și se pot cumpăra pentru 120.000 euro (preț la cheie), în vreme ce locuințele de 4 camere cu garaj au 140 mp utili, dar și un preț mai mare: 130.000 euro. În cele din urmă, casele cu 5 camere din ansamblul rezidențial Grunwald, din Timișoara, au tot 140 mp utili, însă beneficiază de mai mult teren (362 mp) și au un preț de achiziție de 139.000 euro. Toate locuințele se pot cumpăra atât prin plata cash, cât și printr-un credit bancar.

 

Atât drumurile de acces către imobile, cât și trotuarele sunt pavate. De asemenea, în ansamblul rezidențial Grunwald există locuri verzi amenajate, chiar și la blocurile cu apartamente noi. Spațiul verde comun ocupă o treime din suprafața cartierului, la care se mai adaugă și fiecare spațiu verde individual. Suplimentar față de garaje și locurile de parcare intabulate, cei interesați pot folosi și parcările comune. Nu în ultimul rând, înșiruirea de case și vile sunt foarte aerisite, oferind astfel un plus de intimitate locatarilor. Distanța dintre locuințe este de aproximativ 25 de metri.

 

Casele și apartamentele din ansamblul rezidențial Grunwald, din Timișoara, beneficiază de certificate energetice A, având costuri de întreținere foarte mici. Fiecare imobil este dotat cu centrală termică individuală, cu boiler încorporat.

 

Sursa foto: grunwald.ro

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI