TIOR

Ansamblul rezidential Domenii Park, din Bucuresti, aproape vandut

Ansamblul rezidential Domenii Park, din Bucuresti, aproape vandutAnsamblul rezidenţial Domenii Park, din zona de Nord a Bucureştiului, este vândut aproape în întregime. 90% din cele 63 de apartamente construite în complexul rezidenţial din capitală sunt ocupate.

 

Ana-Maria Nemțanu, directorul de marketing şi vânzări al proiectului Domenii Park, a declarat pentru zf.ro că în 6 luni toate locuinţe din ansamblul rezidenţial pe care îl reprezintă vor fi ocupate. La vânzare mai sunt deocamdată 3 apartamente de 3 camere, 2 studiouri şi un apartament de 2 camere. Apartamentele de 4 camere au fost vândute în totalitate.

 

Preţurile locuinţelor din ansamblul rezidenţial Domenii Park încep de la 89.000 euro, în cazul studiourilor şi ajung la 275.000 euro, pentru apartamentele de 3 camere. TVA-ul nu este inclus în preţurile de mai sus.

 

Cyrom Investments este dezvoltatorul imobiliar al proiectului. Compania a investit 16 milioane euro pentru construcţia ansamblului întins pe 2.200 mp, format din 2 blocuri.

 

Elvila
TIOR

906.23 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI