TIOR

Ansamblul rezidential din Fabrica de Glucoza, un nou inceput

Ansamblul rezidential din Fabrica de Glucoza, un nou inceputAnsamblul rezidenţial de 1.400 apartamente, pe care ANL dorea să-l construiască pe strada Fabrica de Glucoză, din Bucureşti, ar putea fi reluat. Primăria Bucureşti a luat contact cu Guvernul, pentru reînceperea lucrărilor, scrie arenaconstruct.ro.


Dacă Guvernul va da undă verde proiectului rezidenţial pe care ANL plănuia încă de acum 4 ani să-l construiască pe strada Fabrica de Glucoză, atunci oraşul va avea în perioada următoare cu 1.400 de locuinţe noi mai mult.


Iniţial, ANL anunţase că va construi ansamblul rezidenţial la jumătatea anului 2011, cu termen de finalizare de 14 luni. Costurile totale ar fi ajuns la aproape 300 milioane lei. Suprafaţa pe care s-ar fi întins proiectul era de peste 45.000 mp. Cele mai multe apartamente care ar fi fost construite erau cele de 2 camere (862 locuinţe). Garsonierele ar fi însumat 484 unităţi, iar apartamentele de 3 camere ar fi însumat 55 de unităţi.


Bugetul Ministerului Dezvoltării Regionale şi Turismului, dar şi bugetul local, ar fi oferit fondurile necesare investiţiei.

 

Elvila
TIOR

906.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI