Ansamblul rezidential Asmita Gardens, preluat de Alpha Bank

03-12-2014 / Blog rezidential

Ansamblul rezidential Asmita Gardens, preluat de Alpha BankAnsamblul rezidenţial Asmita Gardens, din Bucureşti, a fost preluat de către Alpha Bank, prin intermediul firmei AGI-RRE Participations 1 Limited. Astfel, datoriile Asmita către creditorul sau au fost transformate în acţiuni, iar în câteva luni ansamblul rezidenţial va ieşi din insolvenţă.

 

Complexul rezidenţial din Bucureşti, Asmita Gardens, este acum proprietatea Alpha Bank. Instituţia de creditare îşi va putea recupera cele 40 de milioane de euro rămase, întrucât a devenit singurul creditor al ansamblului, prin intermediul firmei AGI-RRE Participations 1 Limited. Asmita Gardens este un ansamblu rezidenţial aflat în apropiere de centrul Capitalei, la intersecţia dintre Splaiul Unirii şi Calea Văcăreşti. Complexul este format din 7 blocuri de apartamente, de până la 25 de etaje.

 

Reprezentanţii administratorului judiciar Euro Insol, cel care se ocupă de vânzările din Asmita Gardens, au declarat că în primele luni ale anului 2015, cele aproximativ 250 de apartamente din Bucuresti, din Asmita Gardens, se vor putea vinde la valoarea de piaţă, iar Alpha Bank îşi va putea recupera suma pe care o mai are de primit.

 

Alpha Bank mai deţine şi alte proiecte rezidenţiale în Bucureşti, precum Doamna Ghica Plaza şi Blue Tower, amândouă în cartierul Colentina.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.