Ansamblul rezidential Adora Urban Village se extinde: alte 2 blocuri la orizont

03-10-2014 / Blog rezidential

Ansamblul rezidential Adora Urban Village se extinde: alte 2 blocuri la orizontAnsamblul rezidenţial Adora Urban Village se va extinde cu încă 2 blocuri noi de locuinţe, după ce dezvoltatorul imobiliar Tagor a anunţat că s-au vândut mai mult de 50% dintre apartamentele din prima faza de construcţie.

 

 

Complexul rezidenţial din Bragadiru, Adora Urban Village, a vândut 40 dintre cele 75 de apartamente noi construite în prima faza şi de aceea dezvoltatorul imobiliar Tagor ia în calcul începerea construcţiei a încă 2 blocuri, care vor avea tot 75 de apartamente, cumulat.

 

În ultima perioadă, vânzările din ansamblul rezidenţial din Bragadiru au mers excelent, datorită adaptării preţurilor la puterea de cumpărare şi extinderii opţiunilor de achiziţie a locuinţelor, potrivit Ancăi Dumitrescu (director de vânzări Adora Urban Village).

 

În ansamblul rezidenţial Adora Urban Village este prevăzut să se construiască 12 blocuri de apartamente noi, care vor găzdui 548 de locuinţe, în urma unei investiţii de 35 de milioane de euro.

 

Dezvoltatorul imobiliar Tagor mai are proiecte rezidenţiale în Pipera, Timişoara, Arad şi Oradea.

 

Vezi AICI oferta de apartamente din ansamblul rezidențial Adora Urban Village.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.