Ansamblul Gardena Residence va invita la Ziua Portilor Deschise

23-10-2015 / Blog rezidential

Ansamblul Gardena Residence va invita la Ziua Portilor DeschiseReprezentanţii ansamblului rezidenţial Gardena Residence vă invită la Ziua Porţilor Deschise, ocazie cu care puteţi afla mai multe informaţii despre proiectul rezidenţial din zona Rahova-Măgurele.

 

Sâmbătă, 24 octombrie 2015, între orele 10.00 - 15.00, puteţi intra în contact direct cu reprezentanţii ansamblului rezidenţial Gardena Residence pentru a afla toate detaliile referitoare la preţurile şi facilităţile complexului.

 

Ziua Porţilor Deschise organizate chiar la ansamblul Gardena Residence va oferă şi şansă să dicutati şi cu dezvoltatorul proiectului, care va va răspunde întrebărilor, dar şi o oportunitate pentru a descoperi, de la surse avizate, cum se construieşte un ansamblu rezidenţial în zona capitalei.

 

Despre ansamblul rezidenţial Gardena Residence

 

Ansamblul rezidenţial Gardena Residence ete situat în zona Rahova-Măgurele. Complexul va fi format din 55 de locuinţe noi (studiouri, apartamente de 2 camere şi apartamente de 3 camere). Termenul de finalizare este luna ianuarie din anul 2016.

 

Ansamblul rezidenţial va beneficia de numeroase spaţii verzi care au gazon tip rulou, arbuşti şi pomi fructiferi, de un foişor din lemn cu grătar din cărămidă, locuri de luat masă şi loc de joacă pentru copii,. De asemenea, locatarii primesc câte un loc de parcare gratuit.

 

Pentru mai multe informaţii puteţi vizita pagina de prezentare a complexului rezidenţial Gardena Residence.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.