TIOR

Ansamblul Avangarde Forest organizeaza o petrecere de vara

Ansamblul Avangarde Forest organizeaza o petrecere de varaAnsamblul rezidențial Avangarde Forest va organiza un super eveniment. Joi, 18 iunie 2015, orele 19:00, va avea loc evenimentul Avangarde Forest Garden Party, care se va desfăşura în incinta complexului Avangarde Forest 3, din Voluntari.

 

Evenimentul intitulat "De început de vară" se adresează tuturor locatarilor din complex, agenţiilor de real estate şi viitorilor clienţi interesaţi să afle mai multe detalii despre conceptul Avangarde Forest.

 

Atmosfera o să fie una caldă şi prietenoasă, iar muzica, plăcintele savuroase şi băuturile fine vor fi nelipsite în această seară.

 

Pe toată durata evenimentului echipa Avangarde Forest va sta la dispoziţia vizitatorilor pentru a răspunde la întrebări şi pentru a le oferi informaţii suplimentare despre ansamblurile noi care se află în dezvoltare. Totodată, invitaţii au posibilitatea de a descoperi ultimele noutăţi şi avantajele oferite de băncile comerciale, ale căror reprezentaţi vor fi prezenţi la eveniment - Libra, Unicredit, Marfin, Raiffeisen.

 

Nu este pentru prima dată când în incinta complexului Avangarde Forest se desfăşoară o astfel de petrecere - începutul şcolii, Crăciunul, Paştele - toate sunt sărbătorite cu mare succes în comunitatea Avangarde.

 

AVANGARDE GREEN CONSTRUCT, dezvoltatorul ansamblului Avangarde Forest, este o companie care se află în permanentă dezvoltare. Având o experienţă de peste 5 ani în domeniul construcţiilor rezidenţiale, aceasta garantează astfel, până la cel mai mic detaliu, calitatea construcţiei şi a materialelor folosite, pentru a le oferi clienţilor locuinţa pe care şi-au dorit-o dintotdeauna.

 

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI