TIOR

Ansamblul Alma Residence ofera apartamente noi in Sibiu

Ansamblul Alma Residence ofera apartamente noi in SibiuAnsamblul Alma Residence cuprinde 20 de blocuri de apartamente noi cu 2 și 3 camere, dar și garsoniere, la doar trei kilometri de centrul Sibiului. Complexul este situat în cartierul Turnișor.

 

Garsonierele din ansamblul Alma Residence, din Sibiu, au o suprafață utilă cuprinsă între 29 și 34 mp. Prețurile la cheie pentru acestea se încadrează între 24.500 și 25.500 euro. Apartamentele cu 2 camere au suprafețe utile de 72 mp și pot fi achiziționate pentru 46.500 de euro (preț la cheie). Imobilele de 3 camere au 70 și 72 mp și sunt disponibile pentru 52.500 euro sau 54.000 de euro. De asemenea, în oferta ansamblului Alma Residence există si apartamente noi cu 3 camere, cu o suprafață utila generoasă, de 120 mp, la prețul de 90.000 de euro. Clienții pot cumpăra și garsoniere și apartamente cu 2 camere, ce se află în lucru. Imobilele la cheie sunt disponibile pentru amenajare, clienții putând să-și aleagă materialele necesare finisajelor, precum gresia și faianța, ușile interioare sau culorile zugrăvelii.

 

Blocurile de locuințe din ansamblul Alma Residence sunt construite din cărămidă exterioară de 30 cm, izolație exterioară de 8 cm, iar tâmplăria PVC în 5 camere beneficiază de geam termopan și glafuri exterioare. De asemenea, casa scării este finisată cu gresie antiderapantă.

 

Dezvoltatorul complexului oferă garanție pentru structura construcției, zidărie, instalații, hidroizolație, sarpantă și tâmplăria PVC.

 

Cei interesați de locuințe noi în cadrul complexului Alma Residence pot opta și pentru imobile la gri. Printre facilitățile oferite în această situație se numără centrale termice cu calorifere, uși metalice la intrare, sisteme electronic complete si instalații de apă și gaz. Locatarii Alma Residence beneficiază de locuri de parcare individuale.

 

Ca modalități de plată pentru apartamentele noi, intabulate, din ansamblul din Sibiu, se acceptă creditele bancare, inclusiv Prima Casă. Pentru imobilele în lucru se acceptă plata cash, la momentul în care acestea se rezervă.

 

Sursa foto: apartamente-alma-sibiu.ro

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI