TIOR

Ansamblu rezidential nou in zona Pietei 1 Mai

Ansamblu rezidential nou in zona Pietei 1 MaiUn ansamblu rezidenţial va fi construit în zona de Nord a Bucureştiului, în apropiere de Piaţa 1 Mai. Dezvoltatorii sunt nimeni alţii decât proprietarii Vitan Center.

Pe un teren de circa 1.000 mp, un grup de investitori vor construi un ansamblu rezidenţial în Nordul Bucureştiului, în vecinătatea Pieţei 1 Mai. Oferta de apartamente noi în ansambluri rezidenţiale din această zonă este limitată, iar proiectul de locuinţe care va fi dezvoltat aici este foarte bine venit.

Acest ansamblu rezidenţial va cuprinde circa 50 de apartamente noi. Lucrările vor începe în scurt timp, iar anul viitor complexul va fi dat în folosinţă. Deocamdată informaţiile referitoare la tipurile de apartamente care vor fi livrate, preţurile pe care ar trebui să le aştepte potenţialii clienţi şi facilităţile ansamblului lipsesc.

Tot mai multe proiecte rezidenţiale în Nordul Bucureştiului!

Recent, am aflat că un alt ansamblu rezidenţial va fi dezvoltat în zona de Nord a capitalei. Acesta va fi localizat în zona Pieţei Presei Libere, iar preţurile vor începe de la 40.000 euro. Complexul va fi livrat într-un timp mai scurt, până cel târziu la finalul lunii octombrie din acest an.

De altfel, după cum se observa încă de anul trecut, dezvoltatorii imobiliari mizează din ce în ce mai mult pe construcţia de ansambluri rezidenţiale în zonele centrale şi nordice ale capitalei. Un motiv este urcarea plafonului până la care TVA-ul de 5% se aplică (până la 450.000 lei), ceea ce înseamnă că TVA-ul redus se aplică mai multor locuinţe.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI