TIOR

Ansamblu rezidential din Pipera, scos la vanzare

Ansamblu rezidential din Pipera, scos la vanzareAnsamblul rezidenţial American Village, din Pipera, este scos la vânzare. Preţul de pornire pentru complexul rezidenţial aflat în insolvenţă este de 9,3 milioane de euro.

 

Edge Business Restructuring, administratorul judiciar al ansamblului rezidenţial American Village, anunţă scoaterea la vânzare a proiectului insolvent din Pipera. În total se va licita pentru 72 de vile, şase blocuri de locuinţe şi un club din complex: "Construcţia American Village a început în anul 2006, iar cele 126 de vile sunt în diverse stadii de dezvoltare. În total, mai sunt disponibile 72 de vile, în condiţiile în care am reuşit să mai vindem 12 unităţi în insolvenţă. Cele şase blocuri sunt la stadiul de structură, iar clubul – un centru spa multifuncţional, cu piscină, spaţii de sport, de joacă pentru copii şi restaurante - a fost ridicat, însă nu a fost finalizat. Creditorul, respectiv BCR, a decis în luna decembrie să încercăm să vindem proiectul unui singur investitor prin negociere directă", au declarat reprezentanţii Edge Business Restructuring pentru Mediafax.

 

Deşi preţul de pornire pentru complexul American Village a fost stabilit la 9,3 milioane de euro, administratorul judiciar se aşteaptă ca ansamblul să fie vândut la o sumă cu până la 20% mai mică.

 

Proiectul ansamblului din Pipera prevedea construcţia a 126 de vile şi a 6 blocuri cu 254 de apartamente. Investiţia urma să fie de aproximativ 50 milioane de euro.

 

Vezi ce apartamente în Pipera găsești pe portalul www.dezvoltatorimobiliar.ro.

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI