TIOR

Ansamblu rezidential din Bucuresti, dezgropat dupa 3 ani

Ansamblu rezidential din Bucuresti, dezgropat dupa 3 aniAnsamblul rezidenţial Laguna Residence, de pe malul Lacului Tei, din Bucureşti, a fost abandonat în urmă cu 3 ani. Acum, un inginer român care s-a întors în ţară după 3 decenii petrecute în Elveţia, se implică pentru ca proiectul din Nordul Bucureştiului să fie dus la bun sfârşit.

 

În 2011, dezvoltatorii imobiliari GEA 21 şi Prasa anunţau că vor construi un ansamblu rezidenţial de lux, cu 500 de apartamente, în zona de Nord a Bucureştiului, chiar pe malul Lacului Tei. Complexul urma să aibă numeroase facilităţi, precum cafenea, piscină, spaţii verzi, grădini, sala de finess, magazine, acces securizat şi locuri de parcare. Din cauza intrării în faliment a spaniolilor de la GEA 21, proiectul a fost blocat. Până acum.

 

Inginerul român Radu Ionescu a hotărât să preia frâiele afacerii. Potrivit declaraţiilor sale pentru zf.ro, la începutul acestui an I s-a ivit ocazia de a investi în proiectul Laguna şi a acceptat. Rămâne de văzut dacă într-adevăr ansamblul rezidenţial Laguna Residence va putea fi dus la bun sfârşit.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI