TIOR

Ansamblu rezidential de case si apartamente de vacanta in Giurgiu

Ansamblu rezidential de case si apartamente de vacanta in GiurgiuFirma de construcţii Development & AG va construit din toamna anului 2015 un ansamblu rezidenţial în judeţul Giurgiu. Complexul va avea atât apartamente, cât şi case de vacanţă.

 

Case individuale, vile cu apartamente cu grădini, teren de golf, aerodrom. Acestea sunt planurile companiei Development & AG pentru un ansamblu rezidenţial în Giurgiu, lângă domeniul Greaca. Complexul va avea până la 200 de locuinţe, pe 60 loturi de teren. Imobilele vor avea preţuri de aproximativ 990 euro/mp. Întregul proiect va costă 14 milioane euro.

 

Scopul ansamblului este să atragă persoane cu venituri peste medie, de 2000-2500 euro pe familie. Dezvoltatorul se aşteaptă că majoritatea cumpărătorilor să închirieze locuinţele sau să le păstreze că şi case de vacanţă. Complexul rezidenţial se află la 5 kilometri de Dunăre, ceea ce îl transformă într-o atracţie.

 

Facilităţile din zona ansamblului rezidenţial din Giurgiu vor fi piscină cu spa, dar şi cele 6 domenii de vânătoare din apropiere.

 

Elvila
TIOR

906.42 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI