TIOR

Ansamblu rezidential de 1200 apartamente in Timisoara

Ansamblu rezidential de 1200 apartamente in TimisoaraÎn Vestul ţării este în pregătire un ansamblu rezidenţial de 1200 apartamente în Timişoara. Dezvoltatorul este cunoscutul om de afaceri Ovidiu Șandor, cel care a contribuit la numeroase proiecte de birouri în Cluj-Napoca şi în Timişoara.

Omul de afaceri Ovidiu Șandor a cumpărat un teren de 5 hectare în Timişoara, unde va construi un mega ansamblu rezidenţial, de 1200 apartamente. Conform economica.net, primele locuinţe din ansamblul rezidenţial din Timişoara vor fi scoase la vânzare în lunile următoare. De asemenea, ştim că în proiect sunt prevăzute şi spaţii de birouri. Costurile complexului și data începerii lucrărilor sunt deocamdată necunoscute.

Terenul a fost în proprietatea unui alt om de afaceri – Ovidiu Tender

Terenul de 5 hectare cumpărat de Ovidiu Șandor era în proprietatea altui om de afaceri, Ovidiu Tender. Acesta anunţa, în urmă cu peste 10 ani, un proiect de 1.500 de apartamente noi. Doar un bloc a fost finalizat.

Segmentul rezidenţial din România, în creştere fulminantă

Ansamblul de apartamente din Timişoara, construit de Ovidiu Șandor, ne confirmă tendinţa de creştere a segmentului rezidenţial din România.

Autorizaţiile de construcţie pentru clădirile rezidenţiale din ţară au fost de 3.740 în luna aprilie 2016, cu 11,5% peste numărul din aprilie 2015. Acestea sunt concluziile Institutului Naţional de Statistică.

În partea nordică a ţării s-a remarcat o creştere importantă a numărului de autorizaţii de construcţie pentru locuinţe noi. Astfel, între aprilie 2015 şi aprilie 2016 au sporit autorizaţiile cu 385 unităţi în partea de Nord-Est şi cu 109 unităţi în partea de Nord-Vest.

Creşteri ale numărului de autorizaţii pentru construcţii rezidenţiale au fost şi în Vestul ţării, în Sud-Est, în Centru şi în Sud-Vest Oltenia. Scăderi mai importante au fost în Bucureşti-Ilfov.

Pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro găseşti numeroase oferte de ansambluri rezidenţiale şi apartamente noi, în multe din oraşele României, inclusiv în zona de Vest.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI