TIOR

Ansamblu rezidential cu apartamente in Mamaia – cine il construieste?

Ansamblu rezidential cu apartamente in Mamaia – cine il construieste?Omul de afaceri Mohammad Murad va construi un ansamblu rezidenţial de 5 blocuri în staţiunea Mamaia. Blocurile vor avea câte 6 etaje şi vor fi ridicate pe un teren de peste 18.500 mp.

 

În zona Mamaia Sat Camping – Hanul Piraţilor, omul de afaceri Mohammad Murad va construi un ansamblu rezidenţial. Acesta va livra 315 apartamente noi, dispuse în 5 blocuri de câte 6 etaje. Proiectul va dispune şi de cafenele, restaurante, spaţii de joacă, spaţii de relaxare, piscină şi spaţii verzi.

 

„Dat fiind faptul că apartamentele sunt de vacanţă, ele vor fi locuite permanent în proporţie de 70-80%, astfel că vor fi un număr de 255 de locuri de parcare reprezentând 81% din numărul de apartamente“, este menţiunea dintr-un memoriu depus la Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa, din partea companiei Perla Majestic, deţinută de Mohammad Murad.

 

Onix Residence este un alt ansamblu rezidenţial dezvoltat de către omul de afaceri Mohammad Murad. Complexul se află în Bucureşti, în cartierul Grozăveşti. În total, vor fi disponibile 456 de locuinţe noi (garsoniere şi apartamente de 2 şi 3 camere).

 

Ansamblul rezidenţial Onix Residence oferă locatarilor săi multe facilităţi pentru relaxare şi petrecere a timpului liber eficient şi plăcut, în acelaţi timp. În complex se va construi o grădiniţă cu program prelungit, un centru SPA cu saună şi jacuzzi, o sală de fitness modernă, un ATM, locuri de joacă pentru cei mici, dar şi spaţii de parcare.

 

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI