TIOR

ANL vinde chiriasilor 426 de apartamente

ANL vinde chiriasilor 426 de apartamenteAgenţia Naţională pentru Locuinţe vinde 426 de apartamente chiriaşilor săi, s-a hotărât într-o şedinţă a Guvernului. ANL este cel mai mare dezvoltator imobiliar din România.

 

Agenţia Naţională pentru Locuinţe vinde 426 de apartamente chiriaşilor săi, în cadrul programului Locuinţe pentru tineri, destinate închirierii. Aceste apartamente au fost construite cu ajutorul programelor de investiţii la nivel naţional şi sunt administrate de către consiliile locale.

 

Astfel, hotărârea Guvernului creează cadrul legal pentru tranzacţionarea celor 426 de locuinţe, ce vor putea fi cumpărate de către tinerii chiriaşi.

 

În 2014, Agenţia Naţională pentru Locuinţe va construi 1.200 de apartamente în ţara noastră, pentru tinerii sub 35 de ani, iar anul viitor va mai realiza alte 1.000 de imobile noi. De când s-a înfiinţat, ANL a construit 34.000 de case şi apartamente în România, o mare parte dintre acestea pentru tineri, iar celelalte prin credite ipotecare. ANL va ridica şi 300 de locuinţe pentu cetăţenii rromi cu posibilităţi financiare reduse.

 

Programul pentru tinerii cu vârste sub 35 de ani oferă posibilitatea închirierii apartamentelor după primul an de chirie. Comparativ cu anul 2012, anul trecut vânzările de astfel de locuinţe au crescut cu 50%. O contribuţie importantă a avut-o şi trecerea Programului Prima Casă în lei.

Elvila
TIOR

907.26 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI