TIOR

ANL vinde case intr-un ansamblu rezidential din Ploiesti

ANL vinde case intr-un ansamblu rezidential din PloiestiANL are la vânzare case într-un ansamblu rezidenţial din Ploieşti. Complexul cuprinde 21 de vile noi, atât individuale, cât şi duplexuri, iar preţurile pornesc de la 60.357 euro, cu TVA inclus, potrivit arenaconstruct.ro.

Agenţia Naţională pentru Locuinţe oferă clienţilor 3 tipuri de case într-un ansamblu rezidenţial din Ploieşti. Costurile pentru case încep de la 60.357 euro şi ajung la 82.070 euro. Locuinţele din acest ansamblu rezidenţial din Ploieşti fac parte din programul ANL de construcţii locuinţe proprietate personală cu credit ipotecar.

În cadrul acestui program obiectivul este dezvoltarea de noi proiecte, fără că ANL să mai fie avantajată de asigurarea de surse de finanţare de la bugetul de stat pentru subvenţii.

Creditul ipotecar se acordă de către instituţii financiare agreate de ANL şi garantat prin ipoteci pe teren şi construcţiile ridicate pe acesta ulterior constituirii ipotecii.

Până la plata totală a ratelor, locuinţele ipotecate vor putea fi înstrăinate numai cu acordul prealabil al creditorului ipotecar. Pentru construcţia de locuinţe suma creditului va fi oferită beneficiarului de credit în mod eşalonat, plata făcându-se direct către constructor.

Acordarea creditelor ipotecare pentru construcţia de locuinţe este condiţionată de posibilitatea beneficiarului de a acoperi în avans, din surse proprii, diferenţa dintre costul integral al locuinţei şi cuantumul creditului care se poate acorda.

Elvila
TIOR

906.27 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI