TIOR

ANL scoate la vanzare prin credit 14 case in Alba Iulia

ANL scoate la vanzare prin credit 14 case in Alba IuliaANL anunţă, printr-un comunicat de presă, reluarea procedurilor de contractare pentru 14 case înşiruite în Alba Iulia. Termenul de depunere a documentelor necesare pentru contractarea locuinţelor este 29 aprilie 2016. Locuinţele vor fi realizate în termen de 10 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor.

ANL scoate la vânzare, prin programul Locuinţe prin credit ipotecar, 14 case în Alba Iulia. Vilele se vor construi pe Strada Nada Florilor, Nr.1, în judeţul Alba, municipiul Alba Iulia. Acestea sunt de 2 tipuri, dispuse în 2 tronsoane independente şi se vor construi în sistem înşiruit, pe parcele individuale.

Suprafeţele terenurilor vor fi cuprinse între 151 şi 264 mp, grupate câte 7 şi au preţuri cuprinse între 51.892 şi 57.922 euro (TVA inclus). Ansamblul rezidenţial cuprinde case individuale cu 3 camere (o cameră de zi şi 2 dormitoare), dependinţe (bucătărie cu loc de luat masă, grup sanitar, baie, debara, cămară, terasă exterioară), cu un regim de înălţime parter + mansardă.

Primăria Municipiulului Alba Iulia va asigura viabilizarea terenului pe care se vor dezvolta cele 14 case din Alba Iulia. Viabilizarea cuprinde reţelele de utilităţi, drumul de acces, spaţiile verzi şi iluminatul public.

“Terenul aferent locuinţelor se dă în folosinţă gratuită ANL de către Consiliul Local al Municipiului Alba Iulia, pe durata executării construcţiilor de locuinţe. Ulterior predării locuinţelor către beneficiari, terenul poate fi achiziţionat la un preţ minim de vânzare de 60 euro/mp, TVA inclus, conform HCL nr. 289/2013, respectiv poate fi concesionat la un preţ minim de 2 euro/mp/an, conform HCL nr. 289/2013, completată prin HCL nr. 349/2016”, se arată în comunicatul de presă al Agenţiei Naţionale pentru Locuinţe.

ANL mai informează că procedura de cumpărare a unei case prin programul Locuinţe prin credit ipotecar necesită un avans din partea solicitanţilor, dar şi de un împrumut ipotecar, care poate fi accesat de la CEC Bank, BRD, Piraeus sau Raiffeisen Banca pentru Locuinţe.

Detalii privind proiectul şi procedurile de achiziţionare a unei locuinţe în strada Nada Florilor, municipiul Alba Iulia, pot fi furnizate de:

- reprezentantul ANL din municipiul Alba Iulia, Ioan Dumitru Mateş, la telefon 0788.463.954;

- Biroul Relaţii cu Publicul al ANL, (telefon 021.320.61.22, de luni-până joi, în intervalul orar 08:00-16:30; sau vineri, între orele 08.00-14.00; site-ul anl.ro.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI