ANL participa la targul imobiliar tIMOn

24-04-2014 / Blog rezidential

ANL participa la targul imobiliar tIMOnCel mai mare dezvoltator de locuinţe din România, ANL, va fi unul dintre participanţii la târgul imobiliar tIMON. Evenimentul se desfăşoară în perioada 24-27 aprilie 2014, în Piaţa Constituţiei, din Bucureşti.

 

ANL, cel mai mare dezvoltator de locuinţe din ţara noastră, participă la târgul imobiliar tIMON, pentru a doua oară, după ediţia din toamna anului trecut. Agenţia Naţională pentru Locuinţe îşi va prezenta şi promova programele sale, precum locuinţe pentru tineri sau locuinţe prin credit ipotecar, iar cei interesaţi vor beneficia de cele mai bune oferte la târg.

 

Pentru anul 2014, ANL a primit de la Stat 128 de milioane de lei pentru a construi case şi apartamente în ţara noastră. De asemenea, agenţia are alocaţi 495 de milioane de lei pentru oferirea de credite ipotecare Prima Casă.

 

ANL estimează că va avea în 2014 venituri de aproape 200 de milioane de lei.

 

Agenţia Naţională pentru Locuinţe este implicată şi în alte programe sociale. La începutul anului, aceasta a anunţat că va construi 300 de apartamente noi pentru rromii cu venituri mici. Locuinţele se vor ridica în 9 judeţe din ţară, iar investiţiile necesare sunt de 10 milioane de euro, dintre care 2 milioane de euro sunt puşi la dispoziţie de Stat.

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.