TIOR

ANL are la dispozitie 128 de milioane de lei de la Stat pentru a construi locuinte

ANL are la dispozitie 128 de milioane de lei de la Stat pentru a construi locuinteANL a primit de la Stat 128 de milioane de lei, bani care pot fi folosiţi pentru construirea de case şi apartamente noi în 2014.

 

Agenţia Naţională pentru Locuinţe a primit anul acesta subvenţii pentru construirea de case şi apartamente noi în valoare de 128 de milioane de lei, potrivit bugetului de venituri şi cheltuieli publicat în Monitorul Oficial.

 

În total, ANL are prevăzute venituri de peste 195 de milioane de lei în 2014. Aproximativ aceeaşi sumă se preconizează că va fi cheltuită de către agenţie anul acesta.


495 de milioane de lei, bani care pot fi folosiţi pentru a cumpăra locuinţe construite de ANL prin Programul Prima Casă

 

Guvernul României a alocat anul acesta un plafon de 495 de milioane de lei, sumă ce poate fi folosită pentru cumpărarea de locuinţe construite de către ANL. Procentual, aproximativ 40% din fondurile pentru Prima Casă pentru 2014 revin ANL.

 

De puţin timp, s-a anunţat că ANL va începe anul acesta să construiască 300 de locuinţe noi pentru rromii cu venituri mici. Casele se vor construi în 9 judeţe din ţară, iar investiţiile necesare vor fi de 10 milioane de euro, dintre care 2 milioane de euro sunt oferiți de Stat.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI