TIOR

ANL are in constructie aproape 1150 de locuinte

ANL are in constructie aproape 1150 de locuinteANL are în construcţie aproape 1.150 de locuinţe, conform economica.net. Cele mai multe locuinţe în curs de execuţie sunt în Centrul şi în partea de Sud-Est a ţării.

Agenţia Naţională pentru Locuinţe continuă să livreze şi să construiască locuinţe noi. După ce anul trecut a terminat lucrările la 733 de case şi apartamente în multe dintre zonele ţării, ANL încă mai are în lucru aproape 1.150 de imobile. În 2015, cele mai multe case şi apartamente finalizate au fost în Giurgiu, Sighişoara, Satu Mare şi Făgăraş, iar acum sunt în construcţie numeroase imobile în Bistriţa, Râmnicu-Vâlcea şi Focşani. În Bucureşti, Agenţia Naţională pentru Locuinţe nu are în lucru niciun apartament.

ANL a primit un plafon de 22,2 milioane euro pentru construcţia de imobile în anul 2016, potrivit informațiilor oficiale.

La sfârşitul anului trecut am aflat că ANL a împrumutat 175 milioane euro de la Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei casă construiască 7.000 de locuinţe, în următorii 5 ani. Costurile pentru finalizarea locuinţelor sunt de 250 milioane euro, restul sumei urmând să provină de la bugetele locale şi de la bugetul de stat.

Elvila
TIOR

906.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI