TIOR

ANL alege DezvoltatorImobiliar.ro pentru promovarea rezidentiala

ANL alege DezvoltatorImobiliar.ro pentru promovarea rezidentialaCel mai mare dezvoltator imobiliar din România, ANL (Agenţia Naţională pentru Locuinţe) a intrat în rândul partenerilor DezvoltatorImobiliar.ro! Ansamblul rezidenţial ANL Braşov, care va fi construit la Intersecţia Străzii Bulevardul Gării cu Strada Hărmanului, beneficiază de promovarea celui mai mare portal de ansambluri rezidenţiale din România, DezvoltatorImobiliar.ro!

Agenţia Naţională pentru Locuinţe a devenit unul dintre dezvoltatorii imobiliari ale căror oferte le puteţi găsi pe portalul DezvoltatorImobiliar.ro. Românii interesaţi de locuinţe noi în ansambluri rezidenţiale din Braşov pot verifica oferta ANL, care cuprinde un proiect nou ce va fi construit la Intersecţia Străzii Bulevardul Gării cu Strada Hărmanului. Acesta este format dintr-un bloc de apartamente cu 2 scări, cu regim de înălţime 2S+P+8E+M.

Imobilul este gazdă pentru 76 de locuinţe noi (27 garsoniere, 40 apartamente de 2 camere şi 9 apartamente de 3 camere). Prețurile garsonierelor se încadrează între 28.009 euro și 36.366 euro (TVA inclus). Suprafețele utile sunt între 42,95 mp și 49 mp. Prețurile apartamentelor de 2 camere se încadrează între 38.169 euro și 46.751 euro (TVA inclus). Suprafețele utile sunt cuprinse între 60,75 mp și 61,30 mp. Prețurile apartamentelor de 3 camere se încadrează între 55.488 euro și 80.811 euro (TVA inclus). Suprafețele utile sunt între 76,25 mp și 93,05 mp.

Complexul rezidențial din Brașov va avea 2 niveluri la subsol şi 2 scări cu acces separat şi circulaţii verticale şi orizontale separate, adăpost antiaerian la subsol, centrale termice de apartament şi câte 2 lifturi pentru fiecare scară, care coboară până la primul nivel de subsol. Toate locuinţele vor fi decomandate si complet finisate.

Terenul aferent locuinţelor din ansamblul rezidențial ANL Brașov va fi dat în folosinţă beneficiarilor pe toată durata existenţei construcţiei, contra unei taxe de utilizare anuale sau a unei redevenţe (în cazul concesiunii terenurilor) al cărei cuantum va fi stabilit de Primăria Municipiului Braşov.

Este important de menţionat că acest complex rezidențial din Braşov va fi livrat în termen de 18 luni de la data emiterii ordinului de începere a lucrărilor. Pentru informaţii complete despre proiect puteţi intra pe pagina ansamblului rezidenţial ANL din Braşov.

DezvoltatorImobiliar.ro este inovatorul pieţei imobiliare din ţara noastră, prin introducerea fotografiilor profesionale, tururilor virtuale, prezentărilor şi interviurilor video, plus filmărilor aeriene la prezentarea ansamblurilor rezidenţiale şi a locuinţelor noi din România. DezvoltatorImobiliar.ro promovează peste 1.200 de case şi apartamente din peste de 80 de ansambluri rezidenţiale din Braşov, Bucureşti, Ilfov, Constanţa, Prahova, Sibiu sau Bacău.

Elvila
TIOR

906.39 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI