TIOR

Americanii de la Rockfeller vor merge inainte cu 3 ansambluri rezidentiale in 2015

Americanii de la Rockfeller vor merge inainte cu 3 ansambluri rezidentiale in 2015Grupul de investiţii Rockfeller va merge pe 3 fronturi în 2015 în Bucureşti. Americanii vor lucra, în paralel, la 3 ansambluri rezidenţiale în Capitală: Park Residence, Vitan Residence 2 şi un al treilea proiect, în Vatra Luminoasă.

 

Americanii de la Rockfeller au prins curaj după ce au vândut 380 de apartamente în Bucureşti, de la intrarea pe piaţa din România, şi au anunţat că pentru anul 2015 au de gând să lucreze la 3 ansambluri rezidenţiale, toate în Capitală.

 

Astfel, complexul Vitan Residence 2, din apropiere de staţia de metrou Mihai Bravu, se va extinde cu 210 apartamente, amplasate în 2 blocuri. De asemenea, proiectul Park Residence, de lângă Parcul Tineretului va merge înainte şi în 2015, după ce anul acesta primul bloc ar trebui să fie gata. Un al treilea ansamblu rezidenţial va urma să fie construit în zona Vatra Luminoasă, la mică distanţă de Stadionul Naţional.

 

Grupul Rockfeller şi firma RPF Development şi-au început activitatea din segmentul rezidenţial bucureştean odată cu lansarea proiectului Vitan Residence 2, care cuprinde până în prezent 240 de locuinţe.

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI