TIOR

Am extras castigatorul robotului de bucatarie Philips!

Am extras castigatorul robotului de bucatarie Philips!Am extras câştigătorul robotului de bucătărie Philips! Premiul oferit de către portalul DezvoltatorImobiliar.ro va ajunge (în situaţia în care primim confirmarea în timp util) la doamna Ciochină Dana!

 

Al doilea concurs marca DezvoltatorImobiliar.ro organizat în ultimele luni are un câştigător: doamna Ciochină Dana. Toţi abonaţii newsletter-ului DezvoltatorImobiliar.ro care s-au înscris până la data de 13 decembrie 2015 au fost incluşi în tragerea la sorţi care avea ca premiu un robot de bucătărie de ultima generaţie, Philips. Extragerea a avut loc luni, 14 decembrie, prin intermediul site-ului random.org.

 

Câştigătorul robotului de bucătărie Philips trebuie să confirme că a fost înştiinţat de premiu şi trebuie să-l ridice în termen de 7 zile de la înştiinţare. În caz contrar, premiul va ajunge la una dintre cele 2 rezerve extrase cu ajutorul site-ului random.org - regulamentul concursului.

 

În zilele următoare vom reveni cu interviul video al câştigătorului şi cu o altă surpriză – un nou premiu de casă nouă, oferit de portalul DezvoltatorImobiliar.ro!

 

Update: Întrucât doamna Ciochină nu-și poate ridica premiul în timp util, am acordat robotul de bucătărie celei de-a doua persoane extrase prin intermediul site-ului random.org, Lukacs Edith.

 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI