TIOR

Am extras castigatorul espressorului Tchibo!

Am extras castigatorul espressorului Tchibo!Aşa cum am promis, am extras câştigătorul concursului "TE ABONEZI LA NEWSLETTER ŞI CÂŞTIGI UN ESPRESSOR TCHIBO CAFISSIMO". Rămâi conectat la portalul DezvoltatorImobiliar.ro ca să vezi cine este câştigătorul!

Toţi abonaţii newsletter-ului DezvoltatorImobiliar.ro care s-au înscris până la data de 31 mai 2016 au fost incluşi în tragerea la sorţi care avea ca premiu un espressor Tchibo Cafissimo. Extragerea a fost făcută astăzi, 1 iunie 2016, prin intermediul site-ului random.org. De îndată ce vom avea confirmarea din partea câştigătorului vom reveni cu toate detaliile. Până atunci, poți vedea extragerea.

Acesta este unul din lungul şir de concursuri organizate de portalul DezvoltatorImobiliar.ro. De-a lungul ultimelor luni, printre premiile acordate de către DezvoltatorImobiliar.ro sunt un televizor LG, o maşină de spălat Arctic sau un robot de bucătărie Philips.

DezvoltatorImobiliar.ro este inovatorul pieţei imobiliare din România

Încă din prima parte a anului 2013, DezvoltatorImobiliar.ro a surprins piaţa imobiliară din România prin introducerea modalităţilor de promovare inovatoare: fotografiile profesionale, tururile virtuale, prezentările şi interviurile video, plus, începând cu anul 2016, filmările aeriene.

DezvoltatorImobiliar.ro este unicul portal din România care realizează interviuri video ample cu reprezentanţii dezvoltatorilor imobiliari, agenţiilor imobiliare, bănci, arhitecţi, notari etc... Echipa DezvoltatorImobiliar.ro este prezentă şi la cele mai importante evenimente imobiliare din România (lansări de ansambluri rezidenţiale noi, conferinţe de presă imobiliare, târguri imobiliare etc...), de unde transmite cele mai noi ştiri imobiliare prin interviuri şi prezentări video.

Cu ajutorul tururilor virtuale, utilizatorii portalului DezvoltatorImobiliar.ro pot vizita online, fie locuinţa dorită, fie complexul rezidenţial de care sunt interesaţi. Astfel, DezvoltatorImobiliar.ro aduce ofertele dorite în casele oamenilor, fiind inovatorul absolut al pieţei imobiliare din România.

Filmările aeriene sunt cele mai spectaculoase modalităţi de promovare pentru proiectele rezidenţiale. Altitudinea mare de la care se realizează filmările aeriene conduce la rezultate extraordinare: fotografii şi filmări de o calitate şi de o claritate unice. Din acest motiv, materialele obţinute te vor ajuta la alegerea casei mult dorite.

Elvila
TIOR

907.31 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI