Afla ce ansambluri rezidentiale au fost scoase la vanzare in 2015

10-06-2015 / Blog rezidential

Afla ce ansambluri rezidentiale au fost scoase la vanzare in 2015În prima jumătate din anul 2015, dezvoltatorii imobiliari au scos la vânzare mai multe ansambluri rezidenţiale în zona Bucureşti-Ilfov. Printre acestea, cele mai importante lansări sunt Metalurgiei Park Residence, Evocasa Serenia, MetroCity Academiei, GviTown sau Adoră Pipera.

 

Activitate intensă pe piaţa rezidenţială din zona Bucureşti-Ilfov în primele 6 luni ale anului 2015. Mai multe ansambluri rezidenţiale au fost scoase la vânzare. În zona de Sud a Capitalei, Metalurgiei Park Residence a fost anunţat drept cel mai mare proiect rezidenţial, care va avea peste 5.000 de apartamente la finalizare. De asemenea, dezvoltatorul Adama a dat startul vânzărilor la proiectul sau din Berceni, Evocasa Serenia.

 

În zonele centrale şi de Nord ale Bucureştiului, GviTown, MetroCity Academiei şi Adora Pipera sunt cele mai noi complexuri rezidenţiale care sunt la vânzare. În prima fază de construcţie, aceste ansambluri vor livra cumulat peste 260 de apartamente noi.

 

Reveria Pallady 43 şi Caisului Residence vor contribui la oferta de locuinţe din ansamblurile rezidenţiale ale Bucureştiului. Complexurile se află în zona de Est a Bucureştiului, în Titan şi în Fundeni.

 

Urmareste-ne pe

Portalul DezvoltatorImobiliar.ro, iți prezintă ofertele complete de case și apartamente noi din cele mai importante ansambluri rezidentiale din România. Sigla www.dezvoltatorimobiliar.ro şi sloganul "Portalul de Case si Apartamente Noi" sunt mărci înregistrate în Registrul Mărcilor cu certificat Nr. 138300.

© Copyright 2013 - 2024 dezvoltatorimobiliar.ro Toate drepturile rezervate.