TIOR

Afla cat vor romanii sa plateasca pentru inchirierea locuintelor

Afla cat vor romanii sa plateasca pentru inchirierea locuintelorRomânii care vor să închirieze locuinţe sunt dispuşi să plătească până la 300 euro/lună pentru chirii. Aceasta este una din concluziile studiului ImoResearch, realizat de grupul de marketing şi cercetare de piaţă ElQual la Târgul Naţional Imobiliar, ediţia mai 2015, la solicitarea DezvoltatorImobiliar.ro.

 

Aproape trei sferturi din respondenţii la studiul ImoResearch caută apartamente de închiriat la preţuri de sub 300 euro/lună. Doar unul din 4 intervievaţi sunt pregătiţi să plătească între 300 şi 700 euro pentru chiria locuinţelor.

 

O altă concluzie interesantă a studiului ImoResearch arată că doar 1 din 3 participanţi la Târgul Naţional Imobiliar, ediţia mai 2015, deţin deja o locuinţă, cu mult mai puţini faţă de sfârşitul anului 2014 (scădere de aproximativ 20%).

 

Dintre proprietarii cu vârste de peste 35 de ani, trei sferturi se gândesc să mai cumpere o casă sau un apartament. Dintre tinerii cu vârste cuprinse între 25 şi 35 de ani doar o treime au în proprietate o locuinţă.

 

Elvila
TIOR

907.37 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI