TIOR

Afla cat te costa un designer care sa-ti amenajeze apartamentul

Afla cat te costa un designer care sa-ti amenajeze apartamentulPentru amenajarea unui apartament de către un designer de interior te costă aproximativ 10.000 euro, potrivit Monicăi Homeag, managing partner OSMYUM, citată de către zf.ro.

 

Întreaga proiectare pentru amenajarea unui apartament în România, de către un designer de interior, duce costurile la 10.000 euro. Proiectarea cuprinde alegerea finisajelor, mobilei, reţelei electrice, părţii de instalaţii, schiţele şi detaliile de execuţie. Pentru apartamentele de 3 camere, bugetul minim trebuie să fie de 10.000 euro, însă pentru locuinţele mai spaţioase costurile ar putea creşte până la 20.000 euro.

 

De câţiva ani, tot mai mulţi români sunt interesaţi să apeleze la un designer de interior pentru amenajarea locuinţei. Aceştia sunt mult mai bine informaţi şi înţeleg necesitatea sfaturilor de la specialişti, în special dacă doresc să cumpere locuinţe noi şi au bugete mai mari. De asemenea, şi numărul firmelor de amenajări interioare este în creştere.

 

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI