TIOR

Adama se pregateste sa dezvolte un proiect rezidential in apropiere de AFI Palace Cotroceni

Adama se pregateste sa dezvolte  un proiect rezidential in apropiere de AFI Palace CotroceniAdama se pregătește să dezvolte un nou proiect rezidențial în București, de data aceasta în apropiere de AFI Palace Cotroceni. Grupul patronat de către austriecii de la Immofinanz, se va ocupa de construcția a nouă blocuri de locuințe ce au înălțimi de 11 etaje și a două clădiri cu înălțimi între 12 și 20 de etaje, în care se vor găsi spații de birouri. De asemenea, va exista și un corp mixt, ce va găzdui atât apartamente noi, cât și birouri. Ansamblul se va construi pe un teren de aproximativ cinci etaje, pe fosta platformă Ventilatorul, din București.

 

Immofinanz, deținătorul proiectului, trebuie să pregătească documentele necesare pentru a obține avizele de construcție, iar după aceea, Adama va putea începe dezvoltarea propriu-zisă a ansamblului. Locația bună, la o distanță mică de mall-ul AFI Palace Cotroceni, a contat foarte mult pentru decizia de a construi spații de birouri și apartamente noi în această zonă. De asemenea, firma cu ajutorul căreia se va realiza proiectul este administrată de către Andreas Holler, membru în consiliul executiv Adama.

 

Tot pentru anul 2013, Adama și Immofinanz plănuiesc să înceapă un alt proiect de spații de birouri în București. Suprafața pe care acesta se va ridica va fi terenul vechii fabrici Electronica. Singurul impediment ar putea consta într-o lipsă de cereri pentru astfel de clădiri din Capitală.

 

Grupul Immofinanz este unul dintre investitorii de top din țara noastră. În prezent, austriecii dețin aproape 90 de proprietăți, dintre care majoritatea sunt spații comerciale sau de birouri, care valorează în jur de un miliard de euro.

 

Sursa foto: businesscover.ro

Elvila
TIOR

903.66 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI