TIOR

Adama primeste un nou premiu international

Adama primeste un nou premiu internationalDezvoltatorul imobiliar Adama primeşte un nou premiu internaţional. La competiţia International Property Awards, din Londra, Adama a fost recompensată cu premiul Highly Commended. De asemenea, proiectul rezidenţial Edenia Titan, construit de Adama, a fost declarat câştigător la categoria Development Multiple Units.

 

Un dezvoltator imobiliar de renume şi în România, Adama, a primit premiul Highly Commended, la competiţia International Property Awards, din Londra, iar proiectul rezidenţial dezvoltat de către companie a fost recompensat la categoria Development Multiple Units. Anul trecut, Adama primise o altă distincţie importantă (Proiectul rezidenţial al anului), la o competiţie regională, CIJ Awards.

 

”Pentru al doilea an consecutiv, Adama reuşeşte performanţa de a fi premiată în cadrul prestigioasei competiţii Internaţional Property Awards, fiind singura companie din România câştigătoare la categoria să. Premierea proiectelor Evocasa Selecta şi Edenia Titan vine că un statement al calităţii, nivelul impus de Adama dovedindu-se a fi unul occidental şi putând să concureze cu alte ansambluri rezidenţiale din Europa”, a declarat Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama Group.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI