TIOR

Adama pregateste multe surprize vizitatorilor de la targul tIMOn

Adama pregateste multe surprize vizitatorilor de la targul tIMOnAdama, unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din România, pregăteşte câteva surprize vizitatorilor de la târgul tIMOn: reduceri la apartamentele din cartierul bucureştean Titan şi o tombolă cu premii în obiecte electrocasnice!


În perioada 24-27 aprilie, la târgul tIMOn, din Piaţa Constituţiei, dezvoltatorul imobiliar Adama oferă reduceri consistente la apartamentele construite în cartierul bucureştean Titan. Cele mai mari scăderi de preţuri sunt pentru locuinţele de 2 camere din ansamblul rezidenţial Edenia Titan, unde apartamentele costă cu până la 8.500 de euro mai puţin. Complexul Edenia Titan se află în apropiere de staţia de metrou Titan şi de parcul Titanii. Cea de-a două fază a proiectului cuprinde 210 apartamente noi, finalizate în toamna anului trecut.

 

Reduceri de preţuri vor fi şi pentru locuinţele din ansamblul rezidenţial Evocasa Optima II, unde locuinţele se vând cu până la 6.000 de euro mai puţin (56.900 de euro, de la 62.900 de euro). Aici cea mai nouă fază de construcţie a presupus realizarea a 84 de apartamente, livrate în vara anului 2013.

 

Discount-urile sunt valabile până la finalul lunii mai, pentru vizitatorii standului Adama de la tIMOn.

 

Tombolă cu premii oferite de Adama la tIMOn

 

Tot în perioada târgului, Adama pregăteşte o tombolă cu premii constând în obiecte electrocasnice. Vizitatorii au şansa de a câştiga câte un aspirator, un blender şi un espressor de marcă.

 

Altă surpriză pregătită de către dezvoltatorul imobiliar este posibilitatea realizării unei fotografii-magnet, la standul sau. Fiecare doritor se poate imortaliza alături de partener sau parteneră.

Elvila
TIOR

906.36 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI