TIOR

Adama nu se opreste din construit – 2 noi ansambluri rezidentiale, in 2014

Adama nu se opreste din construit – 2 noi ansambluri rezidentiale, in 2014Adama, unul dintre cei mai activi dezvoltatori imobiliari din România, are în plan să înceapă 2 noi proiecte de ansambluri rezidenţiale în Capitală, la anul. În ultimul an, Adama a livrat 200 de apartamente noi.


După succesul pe care l-a avut cu cele 4 ansambluri rezidenţiale din Capitală şi cu cele din provincie, dezvoltatorul imobiliar Adama a decis să-şi continue extinderea în România. Astfel, la anul compania va începe să construiască 2 noi complexuri rezidenţiale.

 

Primul dintre acestea va fi realizat în apropiere de Piaţa Sudului şi va fi alcătuit, în prima fază, din 80 de apartamente noi. Preţurile pentru aceste locuinţe vor fi mai reduse, că urmare a suprafeţelor mai scăzute.


Al doilea ansamblu rezidenţial pe care Adama îl va construi în 2014 va fi situat pe fosta platformă Ventilatorul, din Bucureşti (în apropiere de AFI Palace Cotroceni). Anul viitor vor începe lucrările la primele 90-100 de apartamente noi. În total, dezvoltatorul imobiliar doreşte să livreze 9 blocuri de locuinţe. După cum am scris într-un articol precedent, Adama plănuieşte să realizeze aici şi 2 clădiri de birouri, cu înălţimi între 12 şi 20 de etaje.


De curând, dezvoltatorul imobiliar Adama a început lucrul şi la ultima faza de construcţie a ansamblului rezidenţial din Iaşi, Copou Bellevue. Compania a investit 1,7 milioane de euro pentru realizarea a 49 de apartamente noi, care se adaugă celor 120 deja existente.


În Bucureşti, Adama a construit 950 de locuinţe, în ansamblurile rezidenţiale Evocasa Armonia, Evocasa Optima, Edenia Titan şi Evocasa Selecta.


Conform lui Andreas Holler, CEO Adama Group, în anul 2013 vânzările de locuinţe au fost cu până la 30% mai mari decât în 2012. Anul trecut Adama a vândut aproximativ 100 de apartamente noi.

 

Sursa: wall-street.ro

 

Foto: adama.ro

Elvila
TIOR

907.19 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI