TIOR

Adama, distinsa cu 2 premii la Gala SEE Real Estate Awards

Adama, distinsa cu 2 premii la Gala SEE Real Estate Awards Adama a fost distinsă cu 2 premii la Gala SEE Real Estate Awards, competiţie care adună an de an cei mai buni actori din domeniul imobiliar din sudul şi estul Europei.

 

Dezvoltatorul imobiliar Adama, unul dintre cei mai mari din piaţa rezidenţială din Europa de Sud-Est, a fost recompensat cu distincţiile Residential Developer of the Year şi Residential Development (pentru ansamblul rezidenţial Copou Bellevue, din Iaşi) la Gala SEE Real Estate Awards. Evenimentul a fost găzduit de Radisson Blu Hotel, din Bucureşti.

 

Ne bucură să vedem că premiile pe care Adama le primeşte cu onoare an de an vin că o consecinţă firească la efortul zilnic şi la misiunea pe care compania şi-a stabilit-o pentru propriul parcurs. Pentru o creştere sustenabilă, piaţa rezidenţială are nevoie de implicarea unor dezvoltatori cu experienţă, cu obiective pe termen lung pe plan local, iar Adama deţine o astfel de poziţie, livrănd exclusiv produse rezidenţiale de calitate”, a declarat Alina Necula, Head of Marketing & Sales Adama Group.

 

Adama primise în anul 2014 alte premii importante: Dezvoltatorul Rezidenţial al Anului 2014 la CIJ Awards şi SEE Real Estate Awards şi Highly Commended, la ediţia europeană a International Property Awards cu ansamblul Edenia Titan.

Elvila
TIOR

907.28 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI