TIOR

Adama, dezvoltatorul rezidential al anului din Europa de Sud-Est

Adama, dezvoltatorul rezidential al anului din Europa de Sud-EstCunocuta companie Adama a primit premiul Dezvoltatorul Rezidenţial al anului din Europa de Sud-Est, la gala EuropaProperty SEE Real Estate Awards, singura competiţie europeană regională dedicată pieţei imobiliare.


La competiţia anuală Europe Property SEE Real Estate Awards, compania Adama a fost recompensată cu premiul Dezvoltatorul Rezidenţial al anului 2014 în Europa de Sud-Est. Evenimentul a avut loc joi, 10 aprilie 2014, la hotelul bucureştean Athenee Palace Hilton.


Anul trecut, Adama mai câştigase o serie de premii, precum distincţiile pentru Proiectul Rezidenţial al Anului 2013 (cu ansamblul Edenia Titan), Dezvoltatorul Rezidenţial al Anului 2013 sau Highly Commended (cu ansamblul Evocasa Selecta).

Despre Adama


Dezvoltatorul imobiliar Adama a finalizat în România peste 1.650 de apartamente noi, în complexuri rezidenţiale din Bucureşti, Ploieşti, Iaşi, Bacău şi Braşov. Doar în ultimii 2 ani, Adama a investit pe piaţa rezidenţială în jur de 16 milioane de euro, în noi faze de construcţie a ansamblurilor Evocasa Optimă, Edenia Titan sau Copou Bellevue. În ultimul complex rezidenţial, toamna această urmează să fie livrat un nou bloc de locuinţe, ce va avea 50 de apartamente.


Gala Europe Property SEE Real Estate Awards se desfăşoară anual şi reuneşte cele mai performante companii imobiliare şi financiar-bancare din Europa de Sud-Est.

Elvila
TIOR

906.45 €/m²

ANSAMBLURI REZIDENȚIALE
Dezvoltator Imobiliar
CLĂDIRI DE BIROURI